ZZP-er coaching abonnementen

Overzicht coaching abonnementen ZZP-er

1

Try me coaching

Wil je weten wat coaching voor jou en je bedrijf kan betekenen? Wil je weten wat het je oplevert? Plan dan de ‘Try me’- coachingsafspraak in. We bespreken jouw specifieke situatie en brengen in kaart waar jouw focus moet liggen. Waar door coaching het meeste resultaat te behalen is. Wat op dit moment het meest prioriteit heeft. Het geeft je inzicht en laat je ervaren hoe waardevol het is om één op één met een coach samen te werken.

-> Jouw investering: 99 euro (excl. BTW)

2

Coaching on demand

Vind je het fijn om een klankbord of sparringspartner achter de hand te hebben? Wil je wel gebruik maken van coaching maar alleen wanneer het jou uitkomt en je het echt nodig hebt? Dan is ‘Coaching-on-demand’ iets voor jou. Deze vorm van coaching werkt als een strippenkaart. Waarbij je op het voor jou meest effectieve moment gebruik maakt van de uren op je kaart.

-> 6 coachingssessies van ca. 1 uur – periode 1 jaar (*)
-> Jouw investering: 594 euro (excl. BTW) in één keer of 55 euro (excl. BTW) per maand (12x)

(*) Je hebt een jaar de tijd om je coachingsuren in te zetten. Niet opgemaakte uren vervallen zodra de periode is afgelopen.

3

Coaching short term

Krijg je je werk niet gedaan zoals je dat graag had gewild? Loop je tegen problemen aan die een structurele aanpak nodig hebben? Of ervaar je onbalans in je werk / privé situatie? Heb je het idee dat je hard werkt maar niet vooruitkomt? En is een snelle verandering noodzakelijk voor het succes van je bedrijf en hoe jij je voelt? Dan biedt ‘Coaching short term’ de oplossing. In een periode van 3 maanden gaan we aan de slag met hetgeen waar jij problemen mee ervaart en wordt er gewerkt aan een structurele en resultaatgerichte oplossing.

-> 3 maanden (ca. 3-4 uur per maand), 3 coaching sessies
-> Jouw investering 995 euro (excl. BTW) in één keer of 359 euro (excl. BTW) per maand (3x)

4

Coaching long term

Wil je het hele jaar door werken aan focus en inzicht? Wil je continue gebruik maken van ondersteuning? Ben je op zoek naar een partner die met je meedenkt en je eerlijk advies geeft? Ervaar je dat het nodig is dat iemand je stuurt en wijst op verbeterpunten? Wil je het samen doen en niet alleen? Wil je werken aan jouw continue groei als ondernemer? Dan is ‘Coaching long term’ een goede investering! De inzet van ‘Coaching long term’ is effectief en biedt blijvend resultaat. 

-> 12 maanden (ca. 3-4 uur per maand), 12 coaching sessies
-> Jouw investering 3.900 euro (excl. BTW) in één keer of 350 euro (excl. BTW) per maand (12x)

5

Maatwerk Coaching

Wat zijn de knelpunten waar u tegenaan loopt? Door het in kaart brengen wat er moet veranderen, wordt duidelijk hoeveel coaching nodig is in uw specifieke situatie. U ontvangt na de kennismaking een maatwerk voorstel voor coaching. Een maatwerk coachingsvoorstel is over het algemeen opgebouwd uit 3 fases:

-> Fase 1: Start coaching: samen aan de slag.
-> Fase 2: Transformatie coaching: aangeleerde in de praktijk brengen.
-> Fase 3: Klankbord coaching: herkennen, handelen en doorpakken.

Lifeness Coaching biedt een fijne, duidelijke en praktijkgerichte manier van coachen. Nooit heeft u het idee er alleen voor te staan, ondanks dat u degene bent die de verandering door gaat maken. Een verandering die balans zal brengen op uw werk, in uw privéleven, binnen uw bedrijf en ver daarbuiten. Een fijn vooruitzicht toch!

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Lifeness Coaching en laat u informeren over uw succesvolle toekomst. Dat kost niks maar levert u uiteindelijk ontzettend veel op!