Projectmatige consultancy

Projectmatige consultancy

U kunt Lifeness naast coaching ook inzetten voor projectmatige consultancy, bijv. voor het doorvoeren van een verandering in uw organisatie, een herstructurering of het begeleiden van een automatiseringstraject.  Als interimmanager kan de focus volledig worden gelegd op het project of probleem. Lifeness biedt u een onafhankelijke, frisse doch zakelijke kijk op uw project. Lifeness Consultancy pakt dit project samen met u op waarbij eventuele knelpunten in kaart worden gebracht en aangepakt.

Met Lifeness Consultancy kunt u rekenen op een grote mate betrokkenheid, inzicht in de bedrijfsvoering en een duidelijk consultancy traject om projecten op te pakken en succesvol af te ronden. Daar waar nodig zullen eventueel andere expertises worden ingeschakeld (communicatie-adviseur, projectcoördinator of andere specialisaties) om het project naar het volgende niveau te tillen.

Lifeness Consultancy biedt u een praktische, no-nonsense aanpak die werkt! Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Dat kost niks maar levert u uiteindelijk ontzettend veel op!