Uw Coach

Uw coach, André van Wijlen

Aangenaam! Ik ben André van Wijlen, uw Lifeness Coach. Ik verschaf u nieuwe inzichten en leer u de vaardigheden die nodig zijn om processen te doorbreken. Ik kan u daarbij echt helpen! Ik geef geen wollige adviezen waar u niets aan heeft. Ik zorg ervoor dat u de grip op uw leven en uw bedrijf terugkrijgt. Hoe? Door te doen! Heel praktisch, want alleen dan kunt u resultaat behalen!

Als oud-directeur van een familiebedrijf begrijp ik als geen ander dat u vast kunt lopen in de dagelijkse drukte bij het geven van sturing aan uw bedrijf. U komt aan alle kanten tijd te kort en het voelt alsof u in een vicieuze cirkel bent beland waarbij u steeds harder moet werken en steeds minder bereikt.

Investeer in uzelf en uw bedrijf. Doen! Ervaar dat het fijn is om met iemand samen te werken die uw taal spreekt. Iemand die weet met welke zaken u dagelijks te maken heeft. Iemand die ziet waar de knelpunten zitten en deze om kan zetten naar positieve verandering. Iemand die u als mens laat groeien, zodat de business meegroeit!

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Dat kost niks maar levert u uiteindelijk ontzettend veel op!