Workshop sterk aan de slag

Workshop Sterk aan de slag

Meld je aan voor de ‘Sterk aan de slag’- workshop van Lifeness Coaching. Voor slechts 195 euro excl. BTW geeft deze workshop jou, als zzp-er, inzicht en helpt je te focussen op de zaken die er echt toe doen. De schriftelijke workshop krijg je per mail toegestuurd en bestaat uit 3 delen (je ontvangt per week één deel):

  1. Sterke focus
    Heb je jouw doel goed voor ogen? Breng het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf in kaart in deel 1 van de workshop.
  2. Sterk financieel inzicht
    Weet je welke omzet en marge je moet halen om je inkomen te garanderen? Breng het verdienmodel van jouw onderneming in kaart in deel 2 van de workshop.
  3. Sterke houding
    Wat zijn je valkuilen en wat zijn de risico’s? Krijg inzicht in de valkuilen en breng de ‘Wat als..’ onderwerpen in kaart in deel 3 van de workshop.

Elk cursusonderdeel mag je (hoeft niet) ingevuld terugsturen aan Lifeness Coaching. De coach zal deze doorkijken en je helpen je antwoorden verder te finetunen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht! Investeer in jezelf en jouw bedrijf. Meld je NU aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop, voor slechts 195 euro (excl. BTW) krijg je meer inzicht en focus en kun je jouw bedrijf laten groeien.