Word jij ook lid van mijn nieuwe politieke partij WVDD?

01 sep
Word jij geleefd door de waan van de dag

Word jij ook lid van mijn nieuwe politieke partij WVDD?

Je leest het goed, het wordt tijd om een nieuwe partij op te richten. Een echte ondernemerspartij die zich volledig focust op succesvol ondernemen. De naam van deze partij? WVDD oftewel; Waan Van De Dag.

Herken je jezelf in het volgende: “Je bevindt je in een dwingende stroom activiteiten, hebt het gevoel geleefd te worden, komt onvoldoende toe aan belangrijke zaken, of aan de dingen die er ‘echt’ toe doen.”

Hoe word je lidvan WVDD (Waan van de dag)?

Wil jij lid worden van deze nieuwe partij? Dat kan! Sluit je aan bij onze lijsttrekkers: Mr. Hollen en Vliegen, Drs. Ad Hoc en Ing. Hurry en Worry. Iedereen is welkom maar je moet wel aan bepaalde eisen voldoen en/of bepaalde kenmerken vertonen:

  • Extreem druk
  • Nergens tijd voor
  • Veel stress
  • Je werkt voornamelijk vanuit wilskracht en niet meer vanuit passie
  • Je zit veel “in je hoofd” wat ook ten koste gaat van je privé situatie

Geen grap!

Ondanks de grappige ondertoon van deze blog is dit serieus bedoeld. Er zijn talloze ondernemers die zich laten leiden door de waan van de dag. Altijd maar mee rennen met wat er moet gebeuren, altijd aan staan, altijd brandjes blussen, altijd in dienst van je mailbox en mobieltje….

Herkenbaar? Waar het vastloopt is dat er door al deze dingen geen tijd meer is voor de zaken die een waardevolle bijdrage leveren aan jouw bedrijf. Zaken die ervoor zorgen dat je je doelstellingen gaat behalen. Ook is er geen tijd voor innovatie, of het simpelweg op de hoogte blijven van wat er speelt in de markt. Je raakt hierdoor je passie kwijt, de reden waarom je ooit je bedrijf begon lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen…

Tijd voor verandering – niet meer geleefd worden door de waan van de dag

Lifeness Coaching zorgt ervoor dat jij niet meer wordt geleefd door de  waan van de dag,  maar weer inzicht krijgt. Je wordt jezelf bewust van datgene dat is het dat dit veroorzaakt zodat je dit kunt veranderen. Dus ken je iemand die lid wil worden van mijn nieuwe partij of voel je jezelf aangesproken? Samen gaan we aan de slag met jouw tijdgebrek en de oorzaak hiervan zodat je zo snel mogelijk weer vol passie en energie kunt ondernemen met de juiste balans tussen zakelijk en privé.

Lifeness coaching leert je weer bewust te ondernemen. Meer weten? Laten we geheel vrijblijvend kennismaken; bel me (06 – 51 41 90 47) of stuur me een mail (andre@lifenesscoaching.nl). 

 

Image by asier_relampagoestudio on Freepik