Jij bent goed in je vak als zzp-er! Maar ben je ook een goede ondernemer?

04 jan

Je bent als zzp-er echt goed in je vak. Je hebt je eigen onderneming. Dat is spannend en er zijn een hoop zaken waar je aan moet denken. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag sterk aan de slag gaat, niet alleen als de beste in je vak maar ook als goede ondernemer? Met een duidelijke focus, zonder afgeleid te worden door allerlei randzaken? 

Als zzp-er zijn er veel zaken waar je over na moet denken.

Wat is de benodigde omzet en marge en wat zijn de kosten? Zodat je inzicht krijgt in het ‘te verwachten’ inkomen. Hoeveel facturabele uren moet je hiervoor voor werken en hoeveel werkzaamheden moet je hiervoor verrichten? Je wilt geen werkweken van 80 uur ☺. Wat is je focus (mindset)? Hoe geef je structuur aan het werk? Wat ga je doen en in welke volgorde? Wat is het doel of de bedoeling van je onderneming? Wat wil je bereiken? Wat is jouw onderscheidende vermogen (kwaliteit, prijs, etc)? Wat is je toegevoegde waarde? Vervul je een niche of ben je één van de velen (SWOT)? Hoe weten klanten van je bestaan af en weten ze je te vinden (social media, site, etc.).

Zorg voor inzicht en focus.

Allemaal zaken die je misschien niet zo leuk vindt om inzichtelijk te maken. En die je misschien ook nog niet helemaal scherp hebt. Met de gedachte dat je vanuit jouw passie de wereld kunt veroveren met jouw bedrijf ben je natuurlijk al half op weg. Maar om jouw onderneming succesvol te laten zijn en te laten groeien heb je ook inzicht en een duidelijke focus nodig.

Meld je aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop
Lifeness Coaching ontwikkelde de digitale ‘Sterk aan de slag’-workshop speciaal voor de zzp-er. Deze workshop geeft je inzicht en helpt je te focussen op de zaken die er echt toe doen. De workshop bestaat uit 3 delen:

1. Sterke focus
Heb je jouw doel goed voor ogen? Breng het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf in kaart in deel 1 van de workshop.

2. Sterk financieel inzicht
Weet je welke omzet en marge je moet halen om je inkomen te garanderen? Breng het verdienmodel van jouw onderneming in kaart in deel 2 van de workshop.

3. Sterke houding
Wat zijn je valkuilen en wat zijn de risico’s? Krijg inzicht in de valkuilen en breng de ‘Wat als..’ onderwerpen in kaart in deel 3 van de workshop.

Investeer in jezelf en jouw bedrijf, meld je vandaag nog aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop. De kosten van deze workshop bedragen 195 euro excl. BTW.

Elk cursusonderdeel mag je (hoeft niet) ingevuld terugsturen aan Lifeness Coaching. De coach zal deze doorkijken en je helpen je antwoorden verder te finetunen. De kosten hiervoor? Niks! De Lifeness coach helpt je graag op weg. En heb je na afronding van de ‘Sterk aan slag’-workshop behoefte aan de (structurele) begeleiding door een coach? Of zou je liever zo af en toe even brainstormen? Dat kan! Wanneer we samen aan de slag gaan is alles is mogelijk! 

Samen aan de slag!

Je werkt samen met de Lifeness coach aan je bedrijf en jezelf in de praktijk. Vaardigheden worden aangeleerd en direct toegepast. Deze vorm van coaching schept duidelijkheid en laat je zien waar jouw passie ligt en waar jij gelukkig van wordt. Uniek aan Lifeness coaching is dat het geleerde ook in de praktijk wordt gebracht. Processen worden in kaart gebracht en verbeterd, het blijft dus niet alleen bij het verschaffen van inzicht maar het laat je groeien als ondernemer door te doen!

Doelen bereiken

Je leert hoe je jouw doelen kunt bereiken, welke acties dienen te worden ondernomen én welke houding je aan moet nemen om deze acties ook daadwerkelijk te laten gebeuren. Coaching & advisering door Lifeness is DOEN! Is AAN DE SLAG GAAN! Is DOORZETTEN!

Het resultaat is dat je topprestaties levert, je zakelijk succesvol bent en privé optimaal geniet. Het start bij jou! Maak werk van jezelf, start jouw groei als ondernemer vandaag! Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Dat kost niks maar levert je uiteindelijk ontzettend veel op!

Meld je aan voor de ‘Sterk aan de slag’-workshop of neem contact met ons op via het contactformulier – uiteraard zonder verplichtingen!